Kako se naredi pritrditev viseče boksarske vreče

Ko se ljudje odločijo za nakup boksarske vreče, večina pomisli najprej na nakup viseče boksarske vreče. Res je, da najbolj pogosto pride prav, ampak kljub temu v vseh situacijah to ni najboljša izbira. O tem, da boksarske vreče, ki visijo s stropa, niso najboljša izbira, največjo vlogo igra vrsta materiala, iz katerega je strop narejen. Če je narejen iz gips ali monte plošče, potem odmislite, da vam pride v poštev namestitev boksarske vreče na strop. Enako velja tudi za steno, ki je najboljša izbira v primeru, da je strop res zelo visok in tudi najdaljša vreča ni dovolj dolga. V kolikor je strop višji od 240 cm, potem se vam odsvetuje montaža viseče boksarske vreče in se je bolje odločiti za montažo na steno, če le – ta tudi ni narejena iz gipsa ali monte plošče.

Za montažo na strop potrebujete nosilec

boksarska vreča fitnesshop

Če je vaš strop ravno dovolj visok in narejen iz pravega materiala, potem kupite še nosilec, ki ga privijete s štirimi vijaki. Največji problem, s katerim pa se ljudje soočijo kasneje, pa je v tem, da boksarske vreče ob uporabi povzročajo vibracije. Če živite v bloku ali večstanovanjski hiši, potem bodite prepričani, da se bodo te vibracije zelo moteče prenašale po stenah. Zato je še najbolje, da vstavite med strop in nosilec gumo ter dodatno vzmet, kar bo kar precej zadušilo vibracije. Ampak kljub temu, če imate kakšne zahtevne sosede, bodo tudi te vibracije slišali.

Kupite pravo dolžino boksarske vreče

Zelo pomembno pri nakupu boksarske vreče je to, da kupite pravo dolžino. Nikar ne pridite v trgovino prej, kot zmerite višino stropa v prostoru, kje želite namestiti vrečo. Že po tej višini in vaši višini vam bodo v pravi trgovini znali svetovati, kako dolgo vrečo potrebujete. Ni namreč vse v višini stropa, zelo pomembna je tudi vaša višini v pravem položaju.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja