Kako se namestijo implantati?

implantatiTo vprašanje zanima največ ljudi. Nekako poznamo mostičke in pa proteze, za implantate pa nimamo toliko znanja, kar je posledica tega, da jih pri nas še ne uporabljamo tako dolgo, drugi razlog pa je predvsem v strahu, ki ga imajo ljudje. Večinoma se vsi bojijo, da je ta postopek, ko se nameščajo implantati, izredno boleč, saj se titan le namesti v dlesen in gre za kirurški poseg. Vendar pa ste lahko povsem brez skrbi, če se boste odločili za pravega izvajalca. V podjetju Ustna medicina bodo zagotovo poskrbeli za vas v takšni meri, da vas sami implantati pri namestitvi in pri samem kirurškem posegu ne bodo motili in predvsem, da vam ne bodo povzročali preveč bolečin. Če je kirurški poseg pravilno izveden, boste vsadek le čutili, sama rana pa bo občutljiva kratek čas, vendar če je res pravi kirurg.

 

Implantati so pravzaprav le vsadek v kosti, na vrhu je krona

Povsem razumljivo je, da je ljudi strah, saj vemo, kako hitro se zgodi, da pride do kakšnih komplikacij v primeru posegov v ustni votlini, kar pa implantati zahtevajo. Vendar pa ravno zato izberite podjetje Ustna medicina, da takšne zaplete preprečite ali pa so minimalni, saj je zelo pomembno, kako kirurg dela. Lahko pa ste prepričani, da rane ne boste obremenjevali dokler ne bo povsem zaceljena, to je nekje v obdobju 3 – 6 mesecev, vendar pa kljub temu lahko dobite nadomestno krono, da ne boste ves ta čas brez zoba.

Mnogi mešajo in pravijo, da so implantati kar celoten umeten zob skupaj z umetno korenino, vendar pa ni tako. Na vrhu je krona, ki so je namesti šele takrat, ko se vsadek v kosti popolnoma zaceli. Zelo dobro pa je to, da dejansko  implantati niso namenjeni le namestitvi enega zoba, kar zmotno misli večina, ampak se lahko nanje namesti tudi proteza, ki je lahko za povsem brezzobo čeljust ali pa je nekaj zob še, hkrati pa je proteza tako bistveno bolj fiksna, kar mnogi pri klasični protezi resnično pogrešajo.

 

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja