Izdelava spletnih strani pri strokovnjakih

izdelava spletnih straniVeste, koliko je danes vredno podjetje, ki prodaja svoje storitve in izdelke, pa nima svoje spletne strani? Praktično nič. Pravzaprav večina kupcev namreč vsaj osnovne informacije poišče na spletu, se informira, dobi primerjavo med konkurenti in če se za nakup tudi ne odločijo že na spletu, temveč ga izvršijo v klasični trgovini, pa je vseeno večji del nakupnega procesa že opravljen. Če se za nekega konkurenta, pa naj si bo še tako zelo odličen, izdelava spletnih strani še ni začela, tudi priložnosti nima, da bi prišel v ožji zbor kupcev, torej lahko rečemo, da bo bolj kot ne životaril v svoji trgovini, ker bo živel od naključnih obiskovalcev in priporočil.

Kako poteka izdelava spletnih strani pri strokovnjakih

Ker pa mi je jasno, da se zelo težko odločite le za enega izdelovalca strani, vam dajemo samo en majhen namig, s katerim vam bo veliko lažje izbrati pravega ponudnika. Če se izdelava spletnih strani začne čisto samo na podlagi vaših želja, torej da predstavite, kako naj bi izgledal menu, katere besede naj bodo uporabljene v menuju, če se sami odločate, kateri dodatek potrebujete in katerega ne, potem samo proč od takega ponudnika. Če se boste namreč v nadaljevanju odločili tudi za seo optimizacijo, boste pri svojem izdelovalcu morali plačati še za ogromno popravkov, ki jih bo treba narediti. Pravi način, da se izdelava spletnih strani torej začne, je, da se upošteva vaše želje, nato se naredi analiza trga, preveri, katere besede se iščejo in na tej podlagi se izdelava spletnih strani zasnuje. Potem pa je prav, da strokovnjak tudi svetuje vsaj za osnovne dodatke, ki bi bili pravi, da jih izdelava spletnih strani vključuje.

Koliko stane izdelava spletnih strani?

Glede na to, da je ogromno ponudnikov, lahko pričakujete tudi izjemno velika odstopanja v ceni. Na to panogo namreč konkurenca še ni vplivala v tolikšni meri, da bi se cene nižale, bolj ali manj se celo višajo. Obstajajo pa seveda ponudniki, pri katerih vas bo izdelava spletnih strani, ki so le malenkost bolj napredne, stala okoli tisočaka. Samo za primerjavo, drugje vas lahko izdelava spletnih strani, ki so takšne, stane tudi nekaj tisočakov. Kaj je bolje? Po mojem mnenju dražja varianta.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja