Izberite notranja vrata Vranešič podjetja

Družinsko podjetje se lahko pohvali z več kot 40-letno mizarsko tradicijo. Že pred ustanovitvijo podjetja za prodajo in montažno stavbnega pohištva so znanje in izkušnje nabirali s sodelovanjem z drugimi podjetji na tržišču. Skozi leta prizadevanj, izbiro kakovostnih materialov in končnih izdelkov, svetovanjem in vrhunsko storitvijo so zrasli v uspešno podjetje, ki posluje tako doma kot v tujini.

S specializacijo za notranja vrata Vranešič postaja sinonim za kakovost in strokovnost, prisotni pa so v številnih slovenskih domovih. Pohvalijo se lahko s široko ponudbo, prilagojeno zahtevam potrošnikov ter najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno. Njihove izdelke si jo lahko v živo ogledate v razstavnem salonu v Novem mestu ali Črnomlju.

Več kot 300 različnih modelov

Njihova ponudba šteje več kot 300 različnih modelov notranjih vrat, ki jih v osnovi delijo na štiri skupine:
• Stilna oz. masivna – masivna vrata Vranešič podjetja so iz polnega lesa, ki imajo dodana polnila. Na voljo je 22 modelov, vsaka s 3 do 10 različnih variacij, kar pomeni več kot 150 različic notranjih vrat!
• Panelna – so najpogosteje uporabljena v stanovanjskih domovih. Imajo sredico iz satja ali plošče, obdano s homogenim panelom ter zaščitno folijo ali lakom. Lahko so popolnoma minimalistična ali z dodatki v obliki izrezov, vzorcev, steklenih vstavkov ipd. Najpogosteje izbrana panelna vrata Vranešič ponudbe so UNO, UNO LUX in UNO Premium.
• Steklena – moderna različica, ki ima celotno stekleno krilo, so izdelana iz odpornega 8 mm debelega kaljenega stekla. Izbirate lahko klasični peskan izgled ali katero izmed 25-ih ponujenih grafik.
• Drsna –odlična rešitev za manjše domove, kjer želite maksimalno izkoristiti prostor. Izbirate lahko med dvema sistemoma, drsno v steno ali drsna ob steno.

vranešič notranja vrata

Zakaj izbrati notranja vrata Vranešič podjetja?

Imajo široko ponudbo najrazličnejših izdelkov, še vedno pa dopuščajo prostor za vaše želje in ideje. Za zagotavljanje najboljše izbire nimajo lastnega proizvodnega obrata, temveč za potrebe kupcev poiščejo najprimernejšega ponudnika na evropskem tržišču. Del njihove celostne storitve pa ni samo prodaja izdelkov, temveč tudi usmerjeno svetovanje, s katerim vam pomagajo opremiti dom po vaših željah z upoštevanjem aktualnih trendov.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja