Iščete ponudnika, ki ima najugodnejši cenik za prevajanje?

Si besedila v tujem jeziku tolmačite s pomočjo Google Translatorja in podobnih slovarjev? Morda vam pomagajo ravno toliko, da razberete kontekst in vsebino, nikakor pa vam ta orodja ne bodo pomagala do brezhibnega poznavanja tujega jezika in pisanja besedil v njem. Za profesionalno in brezhibno napisana besedila v tujem jeziku ali obratno se boste morali obrniti na izkušene strokovnjake in nativne govorce, ki vam bodo prihranili čas in marsikateri nepotrebni zaplet. Za hitro, kakovostno in ugodno tolmačenje se obrnite na agencijo Dominatus Digital, ki se s tolmačenjem, sodnimi prevodi in lektoriranjem ukvarja že vrsto let. In kar je najpomembnejše, njihov cenik za prevajanje je prijazen do vaše denarnice.

prevajanje Dominatus Digital

Kaj obsega cenik za prevajanje?

Cenik za prevajanje in lektoriranje obsega različne tipe besedil: navadne dokumente, diplomske naloge, raziskovalne naloge, sodne dokumente, pogodbe in uradne dokumente iz različnih jezikov (angleščine, bosanščine, španščine, italijanščine, hrvaščine, srbščine, nemščine, francoščine, madžarščine ipd.). Zneski za klasična besedila so nižji kot zneski za sodne dokumente, seveda pa je končni cenik za prevajanje odvisen od jezika, količine besedila in zahtevnosti dela. Na primer, za sodna besedila je potrebna pomoč sodnega tolmača s potrdilom in uradno štampiljko, kar predstavlja nekoliko večji strošek.

usluge lektoriranja

Zakaj izbrati Dominatus Digital?

Gre za agencijo z dolgoletnimi izkušnjami na področju tolmačenja in tujih jezikov. Nudijo vam tolmačenje iz različnih jezikov, ki jih opravljajo strokovni in izkušeni tolmači ali naravni govorci. Na povpraševanje se odzovejo v najkrajšem možnem času, tudi ob vikendih. V enem delovnem dnevu lahko prevedejo približno 7 avtorskih strani, lektorirajo pa 25 avtorskih strani. Seveda pa je čas dela odvisen od zahtevnosti besedila in jezika. So zanesljivi in se držijo vnaprej dogovorjenih rokov, v kolikor z njihovo storitvijo niste zadovoljni, vam naredijo ustrezne popravke ali celo povrnejo denar. Hitri izračun stroškov si lahko naredite kar na njihovi spletni strani.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja