Iščete kakovostno omrežno opremo? Izberite Aten!

 

Tajvansko podjetje Aten International je vodilni ponudnik rešitev za povezovanje in upravljanje na področju informacijske tehnologije in trenutno največji proizvajalec KVM stikal na svetu. S svojimi integriranimi izdelki in programsko opremo povezujejo, upravljajo in optimizirajo elektroniko v korporativnem, vladnem, izobraževalnem, radiodifuznem in medijskem okolju ter v transportnem okolju. Podjetje ima izdanih več kot 630 mednarodnih patentov in globalno raziskovalno-razvojno skupino, ki proizvaja stalen tok inovativnih rešitev. To se kaže v obsežnem portfelju izdelkov, ki so na voljo po vsem svetu, tudi v Sloveniji. Pri nas je zastopnik za Aten izdelke podjetje TechTrade iz Trzina.

 

stikala

Inovativne rešitve Aten

Podjetje Aten je specializirano ustvarjanje rešitev za povezljivosti in upravljanja pri dostopu do tehnologij za skupno rabo. Blagovno znamko sestavljajo inovativni tehnološki izdelki, ki se uporabljajo za povezljivost, profesionalno avdio/video opremo ter zeleno energijo za majhne potrošnike oz. domače pisarne, mala in srednje velika podjetja ter poslovne odjemalce. Njihovi izdelki vključujejo KVM stikala, avdiovizualna stikala in matrice, inteligentne enote za distribucijo energije, sisteme za upravljanje informacijske tehnologije in vmesnike, ki omogočajo nemoteno delo v pisarni, doma, sestanke preko spleta, upravljanje na daljavo ipd.  Podjetje je eno vodilnih v panogi, kar potrjujejo tudi številne prejete nagrade za različna področja (Best Choice Awared 2021, 2020 Innovative Products Winner ipd).

 

 

Adapterji1.1

 

Zastopnik za Slovenijo

TechTrade podjetje deluje kot dobavitelj in distributor za prodajo računalniške in omrežne opreme že od leta 1992. Kupcem nudijo kakovostne izdelke iz področja računalništva, mrežne opreme, kablov in adapterjev, video nadzora in KVM opreme. Med temi so tudi izdelki blagovne znamke Aten. Zagotavljajo vrhunsko storitev, varen nakup preko spleta in brezplačno dostavo za naročila nad 60€. Vse naročene izdelke vam dostavijo naslednji dan ali v najbližji paketomat, v primeru težav ali nejasnosti pa vam nudijo strokovno tehnično podporo. V njihovi ponudbi od Aten izdelkov najdete:

  • KVM stikala
  • pretvornike
  • adapterje
  • množilnike
  • KVM module
  • line extenderje

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja