Impregnirajte leseno zunanje pohištvo

silvaproduktImate doma mizarstvo in prodajate svoje izdelke strankam, pa bi jim radi zagotovili čim bolj kakovostne izdelke? V kolikor ste pritrdilno odgovorili, morate vsekakor poskrbeti tudi za to, da bodo vaši leseni izdelki čim dalj časa ostali enaki, še posebej če ste usmerjeni v izdelavo vrtnega pohištva. V tem primeru morate namreč poskrbeti, da je narejena pravilna impregnacija lesa pred vlago. Le na ta način boste namreč zagotovili, da bo vaše vrtno pohištvo še nekaj let ostalo nespremenjeno.

Seveda je opcija, da se opravi impregnacija lesa pred vlago samo v primeru, da stranka ne poudari izrecno, da želi pohištvo brez kakršnega koli premaza. Praviloma stranke to želijo samo v primeru, ko same naredijo zaščitni premaz za les, ker se jim zdi, da bo ta opcija cenejša zanje. Vendar pa žal ni tako. Če ni narejena impregnacija lesa in bo imela stranka pohištvo ves čas zunaj, na vlagi, po možnosti pa tudi na dežju in snegu, bo kaj kmalu razočarana nad vašim izdelkom, ker nič ni bolje kot impregnacija lesa, pa čeprav se vsako leto trudi z novimi premazi.

Veliko strank seveda to nejevoljo potem zvrne na mizarja, češ da je uporabil slab les, ki so ga že napadli škodljivci, jasno pa mizar v takem primeru nič ne more narediti, vse, kar je, je to, da je stranka razočarana in mizarja ne bo priporočala naprej. Zato vam vsekakor priporočam, da mizarju ne naročite neimpregniranega zunanjega lesenega pohištva, saj samo je najboljša impregnacija lesa, ki tudi mora biti narejena tako, kot je treba.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja