Ergonomska podloga lahko pohitri vaš delovni proces

So tudi vaši zaposleni v proizvodnji večino svojega delovnika na nogah? V podjetju Lindström vam ponujamo ergonomske predpražnike, ki bodo poskrbeli za boljše počutje na delovnem mestu. Naši ergonomski predpražniki so posebej prilagojeni za vašo dejavnost in vaše delavce, da le njim nudijo čim bolj udobno delo na mestu, za vas pa to pomeni manj izostankov z dela zaradi bolezni in poškodb, ki lahko nastanejo pri statičnih delovnih pozicijah. Mehkejša tla namreč dokazano veliko manj vplivajo na obrabo kolen in hrbtenice. S tem ne le da izboljšate delovni proces ampak tudi poskrbite za boljše zdravje vaših delavcev.

ergonomske predpražnikeNa določenih področjih lahko poskrbimo tudi za večjo varnost in produktivnost – recimo v primeru, kjer so lahko na delovnem mestu spolzka tla, s pomočjo gumijastih predpražnikov zmanjšamo možnost zdrsa, padca in poškodbe vaših zaposlenih, hkrati pa se zaradi boljšega oprijema poveča opravljeno delo. Tako vam lahko ponudimo varnost in udobje v enem predpražniku.

Ste morda v dvomih, da so ergonomski predpražniki pravi za vaše podjetje? Brez skrbi, v podjetju Lindström vam ponujamo tudi preizkus predpražnikov. Kontaktirate nas in predstavili in ponudili vam bomo za vaše podjetje najboljšo rešitev. Morda ergonomski predpražniki niso prava izbira za vas? Obiščite našo spletno stran in si preberite več o drugih tipih industrijskih predpražnikov, ki jih v podjetju ponujamo.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja