Doživite Portoroz v nekaj dneh ali tednih

Ste mnenja, da v Portorozu nimate kaj delati en teden ali še več in to kljub poletju, ko že tako ali tako večinoma vsak bolj ali manj išče zgolj osvežitev v morju in mu ravno namakanje vzame večino dneva? Vsekakor se motite, saj je Portoroz izjemno napredoval v turistični ponudbi v zadnjih nekaj letih in tako že kak teden velikokrat ni dovolj, da se raziščejo vse znamenitosti. Seveda pa je prav, da si vsaj enkrat na leto privoščite res tisti pravi dopust, torej da si privoščite hotelsko namestitev v tistem pravu hotelu za vas. Na ta način se namreč lahko edino odpočijete, ni vam treba vsak dan razmišljati, kaj boste jedli, kaj bo treba kuhati, ampak je edina obveza, da pridete na zajtrk, kosilo in ali večerjo.

Portoroz sam ponuja ogromno, če si želite doživeti še več, potem obiščite bližnje kraje

Portoroz vsekakor je kraj, ki je vreden svojega slovesa in priznanja. Turistični delavci so se namreč izjemno potrudili in celotno ponudbo izjemno povzdignili. Ne samo ob obali in promenadi, veliko lahko vidite lepega tudi na urejenih kolesarskih poteh, ki so povezane tudi z drugimi bližnjimi kraji. Potem je gotovo veliko dogajanja tudi ob plaži, ki so tudi seveda izjemno lepo urejene, nikakor pa ne smemo pozabiti tudi na znamenitosti, ki jih sicer nima točno Portoroz, ampak bližnja okolica.

Teh znamenitosti je res ogromno in če si jih želite ogledati in jih doživeti, potem boste potrebovali dopust kar nekje v dolžini nekaj tednov. Nikakor namreč ne smemo mimo Sečoveljskih solin, Avditorija, številnih cerkva z bogato zgodovino, dolino reke Dragonje, skladišče soli, golfa, igrišča za tenis, na katerem se odvija tudi večinoma ATP turnir, potem pa je tu tudi malo bolj oddaljena Lipica, Bled in Bohinj. Vsekakor tako lahko rečemo, da vas bo Portoroz navdušil s številnimi lepotami, če pa vam sam Portoroz ni dovolj, pa so vam tudi ostali kraji po Sloveniji na dosegu roke, saj je naše dežela relativno majhna.

Veliko več, kaj in kje se nahaja skupaj z opisi, pa si lahko ogledate na strani hotela, v katerem si lahko počitnice tudi rezervirate.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja