Done by deer gnezdece za pravo udobje

done by deer gnezdeceV Sloveniji je naravni prirast prebivalstva negativen. To pomeni, da več ljudi umre, kot se jih rodi. Lahko pa tudi pomeni, da je število ljudi, ki so umrli, enako številu ljudi, ki so se rodili. Znano je, da so novorojenčki okroženi, saj jih kar sedeminštirideset odstotkov umre, že preden dopolnijo en mesec. Po raziskavah so v Sloveniji novorojenčki zelo varni in stopnja umrljivosti novorojenih otrok je pri nas zelo nizka. Kljub temu se rodi (pre)malo otrok, zato so toliko bolj dragoceni in jim je treba privoščiti le najboljše. Med najboljše za novorojenčka, ki je pravkar pokukal na svet, je to, da gre iz maminega gnezdeca takoj v Done by deer gnezdece.

Done by deer z mislijo na otroka

Razlogov za to, da umre tako veliko številko novorojenih otrok, je več: prezgodnji porod, zapleti med porodom, razne okužbe in tako dalje. Za noseče mamice in otroke, ki so še v maminem gnezdecu, poskrbijo zdravniki. Ko se otrok rodi, zanj skrbijo starši in stari starši, ki se na prihod otroka pripravijo že prej. Na novorojenčka se pripravijo tako, da že prej kupijo vse potrebščine, ki bodo olajšale skrb za otroka in omogočile, da mu bo čim bolj udobno. Eden od pripomočkov, ki so najboljši za novorojenega otroka, je Done by deer gnezdece. V gnezdecu znamke danskega podjetja bo otrok udobno in varno počival, posteljico Done by deer pa je mogoče nastaviti tako, da je čim bolje prilagojena otroku.

Done by deer v skandinavskem slogu

Gnezdece znamke Done by deer ni namenjeno temu, da starši nosijo otroka v njem. Gnezdece je treba postaviti na površino, ki je stabilna in ravna, da ne zdrsne na tla. Gnezdece, ki je produkt podjetja Done by deer, bo otroku zagotovilo, da bo dokazal, da rek »spal kot dojenček« še kako drži – torej, novorojenček bo spal globoko, udobno in prijetno ter ne bo budil staršev z jokom. Gnezdece je izdelano iz prijaznega bombaža, mogoče ga je oprati, da bo čisto in varno za otroka. Vzorec in barvni odtenki gnezdeca so umirjeni in prijetni ter značilni za skandinavski slog.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja