Davčna blagajna je lahko tudi udobna rešitev

Kar se tiče podjetništva, je bilo zadnjih nekaj let kar precej razburkanih. Ne samo, da je treba iskati vedno nove in nove načine za pridobivanje poslov, tudi država je poskrbela za velike pretrese. Še najbolj se je zapletlo z gotovinskim poslovanjem, ki je prineslo številne novosti in zaradi katerega je kar nekaj podjetij prenehalo s poslovanjem ali pa se je preusmerilo drugam. Razlog je bil v tem, da je bila kar na enkrat za poslovanje nujno potrebna davčna blagajna, neke poceni rešitve pa takoj ni ponudil noben ponudnik. Danes je davčna blagajna A1 ponudnika na primer idealna rešitev za tovrstne probleme, saj je tako dostopna, da si jo lahko privošči vsak.

Davčna blagajna A1 je povsem enostavna

Seveda pa ne moremo reči, da so vse aplikacije, ki so na trgu, enostavne za uporabo, poceni in priročne. Davčna blagajna tega ponudnika mobilnih storitev za zasebnike in poslovneže vsekakor sodi v to kategorijo, saj se na mesec plačuje le mesečna na naročnino, ki v tem primeru stane le 10,90 € za eno napravo, če pa več naročnikov uporablja isto napravo, pa je mesečna naročnina 14,90 €. Vsekakor je to znesek, ki je tako nizek, da si ga lahko vsako podjetje privošči, pa četudi gre za samostojnega podjetnika.

http://www.pavza.com/razno/samsung-galaxy-s10-napaja-druge

Rešitev bolj ugodna od pričakovanj

Žal pa so se tovrstne enostavne rešitve pojavile malo z zamikom in tudi država ni predstavila, da je davčna blagajna lahko povsem ugodna in enostavna rešitev. Prevečkrat se je slišalo samo o tem, kako bo to vse skupaj podražilo poslovanje, a resnica je, kot vidimo danes, povsem drugačna. Večina podjetnikov je vztrajala na vezanih knjigah še dolgo časa, vse do 31. decembra 2017, ko je davčna blagajna postala obvezna in zanjo nismo poznali nobenega nadomestila. Kot vidimo danes, pa je takšna davčna blagajna kot jo ponuja omenjeno podjetje, veliko bolj priročna in enostavna rešitev.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja