Cryo terapija uporablja kontraste

cryo terapijaEna od najinovativnejših in večnamenskih naprav za odpravljanje maščobnih oblog, zmanjšanje celulita in pridobivanje tonusa je Cryo terapija. Pri nas jo izvaja salon, do katerega pridete s klikom na to povezavo: https://www.rehamed.si/cryo-derm/. Pri metodi Cryo terapija se uporabljata toplota in mraz, kar se je izkazalo kot zelo učinkovito. Z njo je mogoče odstraniti maščobne celice. Vaše noge in zadnja plat bodo po več obiskih videti veliko glajše. Postopek poteka tako, da se predel najprej ohladi. Pri tem se zožijo krvne žile. Te se nato ponovno razširijo in spodbudijo prekrvavitev. Nadalje to pomeni, da se bodo vsi pripravki, ki jih nanesete na ta del, bolje vpijejo. Zaradi tega bodo bolje učinkovali, saj bodo aktivne sestavine lahko prodrle v telo.

 

Cryo terapija je v kombinaciji boljša

V kozmetičnih salonih se Cryo terapija izvaja v kombinaciji s številnimi drugimi metodami. Na ta način se dosežejo vidnejši rezultati, in to na hitrejši način. Na obrazu izvedena Cryo terapija bo znatno zmanjšala gube in gubice. Videti boste bolj sveži in polni energije. Posledično bo tudi počutje boljše. Zunanjost je pomembna, četudi si marsikdo tega ne želi priznati. Nekateri ji pripisujejo preveč pomena in nekateri premalo. Navsezadnje je to, kar drugi vidijo najprej. Dejstvo, ki so ga dokazale številne raziskave, je, da prijeten videz pripelje dlje. Zato bo zagotovo Cryo terapija na urniku marsikatere osebe, naj gre za moškega ali žensko.

 

Cryo terapija deluje hitro in gotovo

Ni razloga, da posameznik, ki s sabo ni zadovoljen, ne bi izkoristil razvoja. Na področju lepotne nege je Cryo terapija trenutno med novejšimi načini. Je neinvazivna in zato neškodljiva. Dejansko pa naredi to, kar salon obljubi: izboljša strukturo kože, jo učvrsti in pomladi. S toploto se aktivira presnova maščobnih oblog, ki se tako rade nabirajo okrog pasu. Z vadbo se ni mogoče znebiti teh na točno določenem mestu, zato pa je pri tem uspešna prav Cryo terapija. Ni se več treba ukvarjati z aerobno vadbo več ur na teden. Če izkoristite ponudbo kozmetičnih studiev, se lahko odvečne maščobe znebite veliko prej.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja