Cenovno ugoden najem vozil

Je vaš avto na popravilu in morate nujno nekam na pot? Potrebujte večje vozilo ali kombi za prevoz? Se selite in potrebujete prostor za vse škatle in pohištvo? Bi enostavno radi testirali kako izgleda vožnja v avtomobilu luksuzne znamke? Potrebujete dostavo udeležencev na konferenci ali drugemu dogodku? Za vsa našteta vprašanja je na voljo ena rešitev in sicer hitra izposoja vozil.

rent a car

Najem vozil za različne priložnosti

Najem vozil lahko izkoristite za kratek čas (npr. nekaj dni) ali pa za dolgoročen najem, poslovni najem ali pa samo za premostitev odsotnosti vašega jeklenega konjička. V primeru, da potrebujete avto več kot mesec dni, pa se je potrebno prej dogovoriti in sestaviti ponudbo. Izbirate lahko med različnimi znamkami in cenovnimi razredi, za vsak okus se najde nekaj.

izposoja avtomobilov2

Vsa vozila so nova in zanesljiva. Opremljena so z vinjeto, zeleno karto, imajo poln rezervoar, klimo in imajo sklenjeno osnovno, kasko in zavarovanje proti kraji. V primeru, da pride do okvare ali nesreče pa se običajno lahko dogovorite za novo nadomestno vozilo. Cena za najem vozil varira glede na to kakšen avto izberemo (bolj klasičen ali luksuzen) in za koliko časa ga potrebujemo.

V primeru, da ne želite voziti, pa obstaja tudi storitev najema prevoza. Izbirate lahko med osebnimi ali kombiniranimi jeklenimi konjički, vse do 8 potnikov (poleg voznika). Cena je odvisna od količine oseb in oddaljenosti lokacije (na voljo je tudi vožnja v tujino).

izposoja avtomobilov

Hitra izposoja vozil – kaj potrebujem?

Najhitrejši najem vozil poteka preko obrazca na spletni strani. V obrazcu izpolnite: datum, uro in lokacijo prevzema; datum, uro in lokacijo vrnitve. Če potrebujete pa prevoz, pa izpolnite datum in kraj odhoda, kam potujete, kam potujete ter število oseb. S seboj morate imeti veljavno vozniško dovoljenje, osebni dokument in kreditno kartico.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja