Če je Bet365 prepovedan v Sloveniji, čemu slovenski jezik?

Govora o tem, ali je Bet365 prepovedan v Sloveniji ali ne je vsekakor veliko. Nekateri pravijo, da je, spet drugi, da ni, mi pa vam z gotovostjo lahko povemo, da Bet365 ni več prepovedan v Sloveniji, saj je celotna stavnica na voljo tudi v slovenskem jeziku. V preteklosti je bilo namreč veliko člankov, ki so govorili, da je Bet365 prepovedan v Sloveniji in še več ljudi, ki so se zaradi tega zgražali. No, vsem tistim, ki radi stavite na svoje najljubše športne ekipe, zdaj z veseljem lahko povemo, da Bet365 nič več ni prepovedan v Sloveniji, saj tako kot vsak športni igralec, tudi navijač in tisti, ki stavi vsekakor dobro ve, kako priti do tistega, ki si najbolj želi – do zmage!

Ali je bil Bet365 prepovedan v Sloveniji zaradi denarne krize?

 

To je vsekakor zelo dobro vprašanje, na katero pa žal s težavo odgovorimo. Zakaj je bil Bet365 prepovedan v Sloveniji, namreč ni znano, tako da nam ostajajo žal le spekulacije in ideje. Nekateri pravijo, da je bil Bet365 prepovedan v Sloveniji zato, ker je zaradi nje bilo preveč denarja odvedenega iz Slovenije, kar pa je za državo pomenilo, da se je znašla le še v hujši denarni krizi. Če je to res ali ne, je vprašljivo. Vsekakor pa je napočil nov čas in s tem tudi to, da je stavnica zdaj prevedena tudi v slovenski jezik, in po tem takem Bet365 ni več prepovedan v Sloveniji, saj drugače lastniki stavnice, ne bi šli skozi cel proces prevajanja kompletne igralnice. No, poglejmo pa si, kaj je poleg tega še novega v sami stavnici.

Poleg tega, da je stavnica zdaj na voljo tudi v Sloveniji, je novost tudi to, da lahko stavni listek spremenimo. To pomeni, da lahko dodamo, zamenjamo ali pa celo odstranimo stavo. To storimo tako, da kliknemo na opcijo “uredi stavo” (edit bet), ki je pod zavihkom “Izplačila” (Cash out). Vse ostalo pa ostaja enako, kot je bilo.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja