Canyoning Soča z Altitude activities najboljši

Vedno znova in znova iščete kaj novega, nekaj adrenalinskega, kar bi lahko še počeli? Ste že poskusili canyoning Soča reke, ki nudi res prave užitke? Še niste? Potem morate to poskusiti res čim prej. Ni ga čez užitke v tako lepem okolju kot je smaragdna reka Soča, pri soteskanju pa boste skoraj kot eno z naravo, saj boste drseli po vodnih slapovih, skalah, se peljali po reki v neoprenski obleki in skakali tudi po 20 m globoko v tolmune. Se sliši kot nekaj res zelo lepega in prijetnega? Potem pojdite res čim prej na canyoning Soča z Altitude activities. Da boste izbrali to podjetje, vam ne bo nikakor žal. Za vas bodo skrbeli res izkušeni vodniki, ki bodo popestrili še dodatno vaše doživetje.

Altitude activities poskrbi za vse

Si želite, da bi canyoning Soča ostal nepozaben in da bi lahko vaše doživetje tudi komu pokazali kasneje in ga morda tako prepričali, da gre tudi sam na canyoning Soča? Potem samo povejte vodiču, ki bo poskrbel za vse slike in za posnetke, ki vam jih bo brezplačno poslal na vaš elektronski naslov. Kaj pa oprema? Seveda, tudi opremo boste v podjetju Altitude activities dobili brezplačno. Kaj sploh potrebujete s seboj? Nič drugega kot nekaj pijače in hrane in obilo dobre volje ter pričakovanj. Ravno zaradi tega, ker ste lahko povsem brez skrbi, da bodo vodiči tako dobro skrbeli za vas, je canyoning Soča najboljša izbira ravno pri omenjenem podjetju.

Tudi cena ni visoka za canyoning Soča

Se vam zdi cena 160 € na osebo za 7 urni popolnoma voden izlet veliko? Pri tem pa dobite v tej ceni tudi čisto vso opremo, slike, videoposnetke, vodiča in prevoz že vštet? Če boste kje našli kaj cenejšo ponudbo resnično preverite, da ponudba obsega vse našteto. Mnogokrat se namreč zgodi, da je treba opremo tudi plačati.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja