BB krema drogerije Missha: brezhiben videz in nega kože hkrati

Ženske, ki vsakodnevno uporabljajo ličila, se pogosto srečujejo s težavami pri iskanju najboljše kombinacije izdelkov za nego obraza ter produktov za prekrivanje nepravilnosti. Prav zato je BB krema, edinstven korejski izum, ki združuje negovalno kremo za obraz in puder hkrati, vse bolj priljubljena tudi pri nas.

Kombinacija kreme za obraz in ličila namreč ne nudi le dobre prekrivnosti temveč sočasno kožo tudi neguje in ščiti. Vsaka obarvana BB krema v ponudbi drogerije Missha ob učinkoviti korekciji nepravilnosti tako poskrbi tudi za regeneracijo vaše kože, po zaslugi široke palete barv ter odtenkov pa bo najustreznejšo obarvano kremo zase našla vsaka ženska, ne glede na tip kože in njen ten.

Edinstvena kombinacija kreme za obraz in ličila

Številni korekcijski izdelki – tekoči pudri, pudri v prahu ali pa korektorji – kožo obraza pogosto dražijo, jo izsušujejo ali pa, nasprotno, povzročajo nastanek mozoljčkov in drugih nepravilnosti. Neredko so tovrstna ličila tudi nekompatibilna s prej nanešenimi negovalnimi kozmetičnimi izdelki za obraz. Prav zato je BB krema (BB kratica pomeni »blemish balm«) s svojo edinstveno kombinacijo negovalne kreme ter ličila na trgu kozmetičnih izdelkov doživela takšen razcvet.

Zaradi svoje hranilnosti pred uporabo obarvane kreme namreč ni potreben nanos dodatnih negovalnih izdelkov, zaradi lahkotne teksture pa za razliko od klasičnih pudrov in korektorjev obarvane kreme ne povzročajo nečistoč.

BB krema za vsak tip kože

Med širokim naborom prekrivnih krem, ki jih ponuja drogerija Missha, najdemo izdelke, primerne za vsak tip kože, naj bo ta suha in občutljiva ali pa mastna in nagnjena k nečistočam. Večnamenska BB krema bo primerna za tiste, ki s kožo nimate posebnih težav, za suho kožo bo najustreznejša vlažilna BB krema, za kožo, nagnjeno k nečistočam, pa bo najprimernejša BB krema z lahko in nekomedogeno teksturo.

Velika večina krem je obogatena z antioksidanti, vitamini, minerali in hialuronsko kislino, ki bodo ob sočasni korekciji poskrbeli za vlaženje in regeneracijo kože, v izogib dodatnemu nanašanju kreme za sončenje pa lahko izbere tudi takšen produkt, ki vsebuje UV zaščito.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja