Aloe vera premaga težave s kožo

Težave s kožo imamo čisto vsi. Če ne prej, se težave pokažejo v malo višji starosti, ko dejansko koža pokaže, koliko ste jo negovali v preteklosti. Takrat koži najbolj začne primanjkovati vlage. Seveda kaj dosti ne boste naredili z umivanjem obraza, saj voda ne navlaži globinsko. Veliko bolje je, da se uporabi aloe vera, ki dejansko globinsko navlaži kožo. Seveda je super, da si vsaj takrat vzamete čas in si pripravite masko z alojinimi listi, nato pa uporabite še kremo iz aloje. Aloja je izredno zdravilna za zunanjo uporabo, sicer pa se jo priporoča tudi za krepitev imunskega sistema in tudi kot močno odvajalo, vendar jo je v ta namen smiselno uporabiti le 2 do največ 3 dni.

Aloja tudi za mozolje

Predvsem najstnike velikokrat mučijo mozolji, vendar pa se zaradi izredno onesnaženega zraka vedno pogosteje pojavljajo tudi pri odraslih osebah, ki se jih ne morejo in ne morejo rešiti. Raje pustite v takem primeru vse kozmetične pripomočke in kreme, mila in vse ostalo. Samo dodaten »strup« nanašate na kožo, saj so čisto vse kreme polne različnih konzervansov in ostalih dodatkov, ki jih tako razdražena koža ne potrebuje.

Povsem naravna aloe vera ne vsebuje nobenih dodatkov, lahko uporabite tudi gel aloje, ki se ga dobi danes povsem čistega, brez kakršnih koli dodatkov, pa je tudi čisto super taka aloe vera. Razlog, da se svetuje aloe vera, je, da ima tudi protivnetno in protiglivično delovanje, torej kožo pomiri in razkuži, tako da se boste lahko aknaste kože dejansko povsem znebili, saj jo boste pozdravili.

Aloe vera tudi preprečuje nastanek gub

Predvsem ženske gube precej motijo in ravno zaradi sestave kože se ravno pri ženskah koža hitreje in bolj zguba. Čisto nobena krema proti gubam vam ne bo toliko pomagala kot povsem naravna aloe vera. Kreme znajo celo bolj škoditi, saj vsebujejo preveč nenaravnih snovi, ki lahko koži prej škodijo kot koristijo, zato se jim je veliko bolje izogibati. Naj bo pri vas raje aloe vera ves čas doma, boste veliko več naredili z obkladki iz aloje kot s čimer koli drugim.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja