Ustvarite nepozabne spomine z najbližjimi

Za ljubitelje aktivnih trenutkov so na voljo čudovita darila, ki jim bodo pomagala še bolj uživati v svoji najljubši dejavnosti. Za vse ljubitelje aktivnih trenutkov in avanturističnih izkušenj je na voljo začetni potapljaški tečaj Padi Owd. Tečaj je namenjen vsakomur, ki je dobrega zdravja, ima nekaj kondicije in se počuti udobno v vodi. Potapljaški tečaj vključuje pet potopov v bazenu, kjer se boste naučili osnovnih tehnik in pridobili zaupanje v svoje potapljaške sposobnosti. Med izvirna darila spada tudi pilotiranje letala za eno uro v Velenju, Zasavju in Celju. Gre za izjemno izkušnja, pri kateri boste lahko sami prevzeli krmilno palico pod vodstvom izkušenega inštruktorja.

radioferkvenca obraza (1)

Revolucionarna terapija za pomlajen izgled

Če želite obdarovati svojo boljšo polovico, so na voljo številne terapije za lepši izgled. Radiofrekvenca obraza in telesa je najbolj učinkovita, ko jo izvajajo z inovativnim aparatom Cryo Derm. Ta naprava temelji na revolucionarni CPT tehnologiji, ki je priljubljena zaradi svojih izjemnih rezultatov. CPT tehnika uporablja kapacitivno globinsko segrevanje, kar omogoča neinvazivno enakomerno segrevanje dermisa, subkutisa in globljih tkiv. Pri izvajanju je posebnost ta, da temperatura v globinskih slojih kože doseže višjo vrednost kot na površini. Radiofrekvenca obraza deluje na molekularni ravni z uporabo visokofrekvenčnega polja.

radioferkvenca obraza in telesa

Tečaj kajaka na reki Soči in plezalni tečaj za nepozabno doživetje

Darila, ki spodbujajo šport in rekreacijo, so resnično nekaj posebnega, saj prispevajo k osebnemu zadovoljstvu in bolj zdravemu načinu življenja. Tečaj kajaka na reki Soči je nepozabna izkušnja, primerna za vse navdušence nad pustolovščinami. Ne glede na priložnost, bodisi za Valentinovo ali rojstni dan, je ta tečaj odlična izbira. Reka Soča je idealen poligon za učenje, zato se pridružite ekipi in raziskujte čudovit svet tega športa. Med lepa darila spada tudi plezalni tečaj za dve osebi, ki je izjemna priložnost za začetnike in napredne plezalce, da izboljšajo svoje plezalne veščine. Na tečaju boste v sproščeni atmosferi pod vodstvom inštruktorja napredovali v skladu s svojimi sposobnostmi.

tečaj kajaka na reki soči

Molekularno spodbujanje za izjemne rezultate

Radiofrekvenca obraza prinaša odlične rezultate, saj omogoča spodbujanje procesov na molekularni ravni. Med postopkom se elektroni znotraj molekul pod vplivom električnega polja začnejo vrteti okoli svoje ravnotežne pozicije. Ta vrtenje prispeva k pozitivnim učinkom na kožo in pomaga doseči želene rezultate na področju lepote in pomlajevanja. Ob delovanju na molekularni ravni se zaradi trenja med gibanjem molekul sprošča toplota. Ta toplota omogoča globinsko segrevanje tkiv, kar ima številne pozitivne učinke na kožo. Med postopkom se sproži vazodiletacija (razširitev krvnih žil), kar izboljša prekrvavitev in dovod hranilnih snovi v kožo. Hkrati se pospeši metabolizem, poveča mišični tonus in tkiva se raztegnejo.

Doživite romantičen polet z balonom

Ste pripravljeni na nepozabno avanturo? Zakaj bi bila vaša darila povprečna, ko lahko svojim najdražjim podarite izkušnjo, ki bo prebudila njihov adrenalin? Imate edinstveno priložnost doživeti vožnjo v super športnem avtomobilu, Ferrari Portofino M, v voznikovi vlogi. Med vožnjo boste imeli ob sebi izkušenega sovoznika, ki bo poskrbel za celotno izkušnjo in vam ponudil koristne napotke ter nasvete, kako izkoristiti vse zmogljivosti tega avtomobila. Med avanturistična izvirna darila spada tudi polet z balonom, ki je nepozabna izkušnja, namenjena dvema osebama, ki si želita ustvariti resnično romantičen trenutek. Izkušen pilot vas bo na majhnem balonu popeljal v objem narave, kar bo prav poseben doživljaj.

izvirna darila

Varna, neboleča in brezskrbna terapija za pomlajevanje kože

Radiofrekvenca obraza je terapija, ki je povsem varna in neboleča. Med tretmajem boste občutili le prijetno toploto. Aktivirajo se tudi fibroblasti in maščobne celice, kar spodbudi tvorbo novih kolagenskih vlaken v podkožju. Posebna prednost inovativne CPT tehnologije je v tem, da dosežemo te pozitivne učinke z nizkimi energijskimi odmerki. Pomembno je poudariti, da radiofrekvenca obraza nima stranskih učinkov, zato se lahko popolnoma brezskrbno prepustite terapiji. Po tretmaju se lahko pojavi občutek bolj napete kože in rahla rdečica, vendar ti učinki kmalu izginejo. To pomeni, da po terapiji lahko nemoteno nadaljujete z vašimi dnevnimi opravki in aktivnostmi, saj ni potrebno nobeno okrevanje ali posebna skrb za kožo po posegu.

radiferkvenca

Nepozabno doživetje sprostitve v objemu narave

Razvajanje in wellness spadajo brez dvoma med najlepša darila, ki jih lahko podarite svojim najbližjim. S posebno pozornostjo in skrbjo poskrbite za njihovo dobro počutje in sprostitev. Presenetite svojo boljšo polovico in se odpravite v kraj daleč od mestnega vrveža, kjer se boste razvajali in sprostili. Razvajate se lahko v bazenih, savnah in čudoviti naravi Bohinja ali Bleda, kar bo pravi balzam za dušo. Izbirate lahko med različnimi wellness doživetji, ki bodo vašim najdražjim zagotovo prinesli nepozabno sprostitev in razvajanje.

Ključ do napete in čvrste kože brez bolečin

Radiofrekvenca obraza in telesa prinaša izjemne rezultate. S tehniko globinskega segrevanja tkiv lahko pričakujete pomlajeno in osveženo kožo, saj se spodbudi proizvodnja kolagena, kar izboljša elastičnost kože. Izboljšan je tonus kože, ki bo videti bolj napeta in čvrsta. Zmanjšan je videz gubic, saj se gubice izravnajo zaradi spodbujanja obnavljanja kožnih celic. Koža postane čvrsta in napeta, saj se s postopkom stimulira mišično tkivo. Radiofrekvenca obraza omogoča, da boste dosegli želene rezultate brez bolečin in neprijetnih stranskih učinkov. Tako boste lahko uživali v lepši in bolj čvrsti koži ter izboljšali svoj videz brez potrebe po kirurških posegih.

Author: Borboleta

Deli to objavo na