Roborock, nov standard baterijskih sesalnikov

Baterijski sesalniki so postali nepogrešljiv pripomoček pri ohranjanju čistega, svežega in urejenega doma, saj nam omogočajo enostavno in učinkovito odstranjevanje prahu, umazanije ter dlak hišnih ljubljenčkov. Ena od ključnih prednosti Roborock sesalnikov je njihova sposobnost avtonomnega delovanja. Z njihovo zmogljivostjo, inteligentnim delovanjem in visoko kakovostjo zagotavljajo brezhibno čiščenje ter olajšajo vaše vsakodnevno življenje.

sesalnik na baterije h7Baterijski sesalniki in njihove zmogljivosti

Ne glede na to, ali gre za trdne površine ali preproge, Roborock baterijski sesalniki s svojimi prilagodljivimi nastavitvami in zmogljivostmi zagotavljajo temeljito čiščenje na vsakem koraku. So izjemno prilagodljivi in s tehnologijo prepoznavanja ovir in nastavljivimi načini čiščenja, lahko delovanje svojega sesalnika prilagodite specifičnim potrebam.

Ali želite temeljito čiščenje ene sobe ali pa želite očisti celotno nadstropje vašega doma?

 

Zakaj so baterijski sesalniki Roborock učinkoviti?

Ker izpolnjujejo številne zahteve mnogih uporabnikov, zahvaljujoč naprednim baterijam in energetsko učinkovitim motorjem, lahko delujejo dlje časa, kar omogoča čiščenje večjih prostorov brez potrebe po pogostem polnjenju. To vam tudi daje več časa za druge pomembne naloge in seveda zmanjšuje čas, ki ga porabite za ročno čiščenje.

Poleg tega, da vam baterijski sesalniki prihranijo čas in trud, so tudi:

 • koristni za vaše zdravje in dobro počutje,
 • z odstranjevanjem prahu, alergenov in drugih onesnaževalcev iz vašega doma prispevajo k bolj zdravemu okolju za vas in vašo družino.

Če imate alergije ali občutljivost na prah, bodo baterijski sesalniki pomagali zmanjšati alergijske reakcije in izboljšati kakovost zraka v vašem domu.

Njihove prednosti

Predstavljamo vam 5 najboljših prednosti, ki jih ponujajo baterijski sesalniki, saj vam lahko hitro spremeni pogled na sesanje.

 • Delovanje preko baterije in brez nerodnega kabla, zato je lahko vaše gibanje hitrejše in svobodnejše,
 • njihov konstrukt je lahek, zato veliko lažje očistite vse vrste talnih površin,
 • dovolj so visoki, da boste med samim delom lepo vzravnani, zato se lahko poslovite od bolečin v križu,
 • z njimi boste zlahka dosegli tudi prostore pod omaro in posteljo,
 • in če vam je čiščenje stopnic v preteklosti predstavljalo tegobe, boste hvaležni, da imate tak sesalec, ki vam omogoča enostavno čiščenje stopnic.

Kako delujejo?

Različni modeli ponujajo različne načine čiščenja, med drugim prav tako 3v1, kar pomeni sesanje, ročno in mokro čiščenje. Najboljše pa je to, da jih lahko zelo hitro spremenite v manjši ročni sesalnik, s katerim lahko počistite pult, otroško mizo, vzmetnice, stopnice ali pa notranjost avtomobila.

Številni imajo na voljo prav tako globinsko čiščenje, s katerim si lahko omogočite hitro osvežitev jogijev, sedežnih garnitur, preprog in avtomobilskih sedežev. Vsi ti novejši modeli na trgu vsebujejo tudi že filtre, ki omogočajo filtriranje zraka tudi do 99,7 % delcev. Kar pomeni, da zrak in prah, ki ga posesate, pride čez 5 stopenjsko filtriranje in ven zapiha svež zrak brez težkih delcev in pršic. Kar je odlično za številna alergijska obolenja.

Številni modeli imajo polnilno postajo, na katero jih je po izpraznitvi ali končnem čiščenju treba tudi postaviti, da se lahko ponovno napolni. Njihove baterije imajo določen čas trajanja, v razponu od 15 minut do 4 ure. Priporočamo vam, da ob izbiri povprašate tudi o zmogljivosti baterije, glede na velikost svojega stanovanja ali hiše.

baterijski sesalniki

Svetel OLED zaslon

Omogoča pomembne informacije, nastavitev moči sesanja, čas delovanja baterije ter možnost zaklepa, da vaš otrok ne more dostopati do vklopa. Med samim vklopom sesalnika lahko gumb za vklop zaklenete, tako da vam ga ni potrebno cel čas sesanja držati.

Kam gre umazanija in kako jih vzdrževati?

Umazanija se pri teh sesalnikih zbira v posodi, veliki nekje do 1 litra. Ko je polna, jo s pritiskom na gumb enostavno izpraznite. Po več uporabah pa lahko sprednji in zadnji filter ter celotno posodo za prah, enostavno očistite pod vodo in pospravite nazaj na svoje mesto.

Njihovo vzdrževanje je lahko učinkovito in enostavno, če sledite ključnim korakom za optimalno delovanje Roborock sesalnika:

 • Redno praznjenje posode za prah: po vsakem čiščenju je priporočljivo prazniti posodo za prah. Odstranite posodo in previdno izpraznite vsebino v smeti. Nato lahko posodo sperete pod tekočo vodo in jo dobro posušite, preden jo ponovno namestite v sesalnik.
 • Čiščenje glavnega krtačnega valja: občasno preverite stanje glavnega krtačnega valja in ga očistite. Odstranite morebitne dlake, vlakna ali umazanijo, ki se je zataknila v krtačo. Uporabite priloženi čistilni pripomoček, ki vam bo olajšal čiščenje.
 • Čiščenje stranskih krtač: preverite stranske krtače, ki skrbijo za čiščenje robnih območij. Odstranite morebitne dlake, umazanijo ali ovire iz krtač. Redno čiščenje stranskih krtač bo zagotovilo učinkovito delovanje sesalnika pri čiščenju težje dostopnih mest.
 • Menjava filtrov: sesalniki so opremljeni z izmenljivimi filtri, ki ujamejo fine delce prahu in alergenov. Redno preverjajte stanje filtrov in jih po potrebi zamenjajte. Navodila proizvajalca vam bodo dala natančna navodila o pogostosti menjave filtrov in postopku zamenjave.
 • Pregled koles in senzorjev: periodično preverjajte kolesa sesalnika in odstranite morebitne ostanke, ki bi se lahko vanje zataknili. Prav tako preverite stanje senzorjev in zagotovite, da so čisti in nemoteni, saj so ključni za pravilno navigacijo sesalnika.

Naj bo vaša izkušnja čiščenja enostavna, učinkovita in prijetna s pomočjo Roborock sesalnikov!

Author: Borboleta

Deli to objavo na