Primerjava dveh inovativnih telefonov

Zaslon telefona Huawei P60 PRO ima diagonalo 16,9 cm in lahko prikaže 1,07 milijarde barv. Gre za LTPO OLED zaslon s prilagodljivim dinamičnim osveževanjem, visokofrekvenčnim PWM zatemnjevanjem in frekvenco vzorčenja dotika do 300 Hz. Ločljivost zaslona je 2700 × 1220 slikovnih pik. Za pogon skrbi Snapdragon 8+ Gen 1 4G Mobile Platform, ki vključuje octa-core procesor s hitrostmi delovanja od 3,2 GHz do 2,0 GHz. Več si preberite na naslovu: https://www.a1.si/telefoni/huawei-p60-pro-white. Vgrajen je tudi grafični procesor Adreno in Qualcomm AI Engine 7. generacije za umetno inteligenco. Huawei P60 PRO deluje na EMUI 13.1, kar zagotavlja gladko in učinkovito uporabniško izkušnjo.

Samsung ultra

Vrhunske karakteristike

Samsung S23 Ultra 5G 256GB je vrhunski pametni telefon, ki ponuja izjemne funkcije in zmogljivosti. Z vgrajenim S Pen pisalom je odlično orodje za produktivnost, operacijski sistem Android pa omogoča uporabo široke palete aplikacij. S 256 GB notranjega pomnilnika imate na voljo veliko prostora za shranjevanje podatkov, medtem ko 8 GB delovnega pomnilnika zagotavlja gladko in hitro delovanje. Glavni fotoaparat s 200 MP vam omogoča zajemanje osupljivih fotografij, medtem ko zmogljiva baterija s kapaciteto 5000 mAh zagotavlja dolgotrajno uporabo. Telefon Samsung S23 Ultra podpira 2G, 3G, LTE in 5G omrežja ter omogoča tudi VoLTE klice. Vgrajen ima tudi senzor prstnega odtisa za varnost in visoko zmogljiv procesor Qualcomm s 3.36 GHz, 2.8 GHz in 2 GHz, ki zagotavlja gladko delovanje.

Huawei P60 PRO (1)

Napredne fotografske zmožnosti

Huawei P60 PRO ima 8 GB RAM-a in 256 GB notranjega pomnilnika za shranjevanje podatkov in aplikacij. Zadnja kamera je opremljena s 48 MP Ultra Lighting kamero z optično stabilizacijo, 13 MP Ultra-Wide Angle kamero ter 48 MP Ultra Lighting telefoto kamero. Omogoča številne načine zajemanja fotografij, vključno s hitrim menijem, nočnim načinom, super makro, panoramo in drugimi. Huawei P60 Pro se ponaša z izjemno telefoto kamero, ki ima veliko zaslonko in sprejme 178 % več svetlobe kot lanskoletni model. To pomeni, da bodo vaše fotografije vedno polne podrobnosti in živahnih barv tudi v najzahtevnejših svetlobnih pogojih. Poleg tega ima glavna kamera prilagodljivo fizično zaslonko, ki vam omogoča popoln nadzor nad globinsko ostrino vaših posnetkov.

Huawei P60 PRO 2

Okolju prijazen dizajn

Pri oblikovanju pametnega telefona  Samsung S23 Ultra 5G 256 GB 5G 256 GB so posebno pozornost namenili okoljski prijaznosti. Uporabili so ozaveščene materiale kot je reciklirano steklo in PET-folija, ki poudarjajo njegov videz, medtem ko je škatla izdelana iz recikliranega papirja, kar prispeva k ohranjanju našega planeta. Nadaljujejo zapuščino Note serije s pisalom S Pen, ki je že vgrajeno v Samsung S23 Ultra 5G 256 GB. S tem pisalom bo vaše skiciranje in pisanje zapiskov na telefonu enostavno, obenem pa tudi okolju prijazno, saj ne boste več potrebovali papirnatih zvezkov.

Huawei P60 PRO 1

Izjemne fotografije tudi v slabi svetlobi

Ultra Lighting telefoto objektiv s široko zaslonko F2.1 prinaša izjemno kakovost slike tudi v najzahtevnejših situacijah. Ne glede na to, ali fotografirate v nočnem načinu ali zajemate super makro posnetke, bodo vaše fotografije brezhibne in polne podrobnosti. S Huawei P60 Pro lahko pričakujete ostre, jasne slike brez zamegljenosti, tudi ko je svetloba šibka. Ultra Lighting glavna kamera s prilagodljivo fizično zaslonko od F1.4 do F4.0 prinaša izjemne posnetke v vsakem okolju. S pomočjo napredne tehnologije zajemanja svetlobe ustvari dodatno ostrino, kontrast in žive barve, kar vašim fotografijam doda pridih profesionalnosti. Z glavno kamero Huawei P60 Pro bodo vaše fotografije vedno izjemne, ne glede na pogoje fotografiranja.

Profesionalna kamera za vrhunske posnetke

S kombinacijo največjega senzorja, slikovnih pik, ki učinkovito absorbirajo svetlobo, ter tehnologije za stabilizacijo videa, so ustvarili izjemno kamero, ki ustreza profesionalnim potrebam. Tako boste lahko zajemali vrhunske posnetke in fotografije ter jih delili s svojimi bližnjimi. Z najnaprednejšim Galaxy senzorjem kamere in hitrim procesorjem lahko s pomočjo Samsung S23 Ultra 5G 256 GB brez težav zajemate fotografije in videoposnetke v različnih svetlobnih pogojih, od mraka do zore. Objektiv kamere  Samsung S23 Ultra 5G 256 GB zmanjšuje bleščanje, kar omogoča še boljše posnetke tudi v zahtevnejših pogojih.

Samsung ultra 2.1

Poglobitev barv in detajlov

Stili XMAGE izboljšujejo reprodukcijo barv na vaših fotografijah, kar pripomore k še bolj živim posnetkom. Zmogljiva kamera Huawei P60 Pro vam omogoča, da ne glede na pogoje ujamete oddaljene nočne prizore v izjemni ločljivosti. S pomočjo algoritma XD Optics lahko reproducirate osupljive nočne fotografije z izjemnimi detajli in kontrasti, tudi kadar je svetloba šibka. Telefoto kamera je opremljena s senzorjem proti tresenju, ki zagotavlja stabilnost slike in ustvarja jasnejše ter bolj ostre fotografije, brez zamegljenosti. Z možnostjo do 200-kratne povečave tudi ob šibki svetlobi vam telefon omogoča, da ujamete oddaljene motive v popolnih podrobnostih.

Inovativna nočna fotografija

Nova profesionalna kamera telefona  Samsung S23 Ultra 5G 256 GB omogoča izjemne rezultate pri nočnem portretiranju. Z nežnim zamegljevanjem ozadja ustvari izrazito globino in dimenzijo, kar omogoča, da vaši prijatelji izstopajo na posnetkih, podobno kot pri profesionalnih fotoaparatih DSLR. Zdaj lahko tudi v nočnih pogojih ustvarite izjemno jasne selfije in videoposnetke. Sprednja kamera pametnega telefona je zmožna zajeti izjemno razločne posnetke vas in vaših prijateljev tudi po sončnem zahodu, kar omogoča še več ustvarjalne svobode. S funkcijo astro intervalnega snemanja lahko spreminjate nočno nebo v pravo umetniško delo.

Author: Borboleta

Deli to objavo na