Prednosti obnovljene poslovne računalniške opreme

Refurbished poslovna računalniška oprema izhaja iz vrhunske poslovne linije in je bila prej uporabljena v velikih korporacijah. Ti računalniki so vrhunske kakovosti in priznanih blagovnih znamk. Po dveh do treh letih uporabe podjetja svojo opremo zamenjajo z novejšo, staro opremo pa pošljejo v specializirana podjetja, kjer jo pregledajo, očistijo in po posebnih postopkih pobrišejo diske. Vsaka komponenta, ki ni v najboljšem stanju, se nadomesti z novo. Tako prenovljena oprema dobi oznako tehnično obnovljena. Več si preberite na naslovu: https://www.bbt.si/. Pomembno je, da je refurbished oprema v odličnem stanju. Vsak kos, ki prispe v skladišče, tehniki temeljito pregledajo, testirajo, očistijo in ocenijo. Standardi kakovosti so visoki, posebno pozornost pa posvečajo fizičnemu stanju opreme.

refubished računalniki2

Odkrijte čarobni svet s pravo tehnično opremo

Vsak večer postane čaroben, ko se odpre zakladnica in se začnejo poslušati avdio pravljice na pravi tehnični opremi. Na voljo so kratke avdio pravljice, ki so jih napisali domači avtorji in prebrali priznani dramski igralci ter stanovalci domov starejših občanov, ki s svojim glasom pričarajo prijetno vzdušje. Mladi ilustratorji dodajo izjemno podobo, ustvarjeno posebej za otroke. Dosegljive so preko vaše najljubše naprave, bodisi aplikacije bodisi spletnega mesta. Tako ustvarjajo avtentično povezavo med generacijami, obenem pa otroke uvajajo v umetnost pripovedovanja in toplino zgodb. Skozi sodelovanje s podobno mislečimi ter prijaznim pristopom k velikim družbenim temam, ohranjajo otroško prijaznost in resnost v enaki meri.

avdio pravljice1

Zagotovljena kakovost in zanesljivost

Namen teh testiranj je, da kupcem zagotovijo refurbished opremo, ki izgleda in deluje kot nova. Veliko kupcev vpraša, ali je ta oprema resnično bila rabljena. Da, je bila, vendar je zaradi kakovostne obnove poslovne linije videti kot nova. Refurbished računalniki priznanih blagovnih znamk so zaradi obsežne proizvodnje, strokovnega znanja in ugleda proizvajalcev manj nagnjeni k sistemskim napakam. Komponente, ki so vgrajene v te računalnike, so standardizirane in medsebojno dobro usklajene, kar zagotavlja tiho in stabilno delovanje. V primeru potrebe po zamenjavi kakšnega dela, je nadomestni del enak originalnemu, saj so ti deli standardni in vedno na voljo.

Univerzalna čarobnost in večna priljubljenost

Ena najstarejših oblik pripovedovanja je skozi stoletja prehajala iz roda v rod, dokler se zgodbe niso zapisale. Čeprav je prvotno zabavala odraslo občinstvo, danes očara, zabava in poučuje predvsem tiste, ki so željni čarobnosti in čudežnosti, ne glede na starost. Sodobne avdio pravljice ne poznajo starostnih omejitev. Raziskave kažejo, da že pred rojstvom na otrokov razvoj pozitivno vplivata petje, pogovor in branje, medtem ko se otroci v odraščanju nikoli ne naveličajo zgodb. Tudi v najstniških letih, ko bi morda pričakovali manjše zanimanje, avdio pravljice še vedno očarajo mlade poslušalce.

avdio pravljice (1)

Vizualna in tehnična popolnost

Refurbished prenosniki, označeni s kakovostjo A++ (re-new), niso le tehnično obnovljeni, ampak tudi vizualno. Po obnovi so videti kot novi, saj gre za poslovne prenosnike, ki so bili deležni posebnega postopka obnove, vključno z osvežitvijo barve, zato imajo popolnoma brezhiben izgled. Na ohišju in zaslonu ni nobenih prask. Tipkovnice so opremljene s slovenskimi tiskanimi znaki, zasloni pa so pregledani in zaščiteni s folijo. Refurbished prenosniki kakovosti A so tehnično obnovljeni in 100% brezhibni. Ohišja imajo lahko le drobne sledi uporabe, kot so manjše praskice ali drobne udrtine, nikoli pa večjih poškodb. Vse komponente so očiščene, da se preprečijo težave s pregrevanjem. Zasloni so brezhibni, brez odrgnin ali madežev, dopuščene pa so mikroskopske praskice. Vsaka baterija je testirana, minimalno delovanje pa je zagotovljeno na 2,5 ure.

refubished računalniki

Pomembnost zgodb za otrokov razvoj

Zgodbe se prenašajo iz roda v rod zaradi svojega izjemnega sporočila, ki je univerzalno in pomembno za otrokov celostni razvoj. Avdio pravljice otrokom pomagajo razumeti koncepte prav in narobe, saj vedno poudarjajo zmago dobrote, poguma in pameti. Kljub strašljivim elementom in zlobnim čarovnicam, avdio pravljice na koncu vedno prinesejo pozitivno sporočilo. Zgodbe ne glorificirajo nasilja, temveč nasprotno, učijo otroke, da nasilje ni pravi način reševanja težav. Zlobni liki morda strašijo, vendar vedno končajo kot poraženci. Te zgodbe otrokom pomagajo pripraviti se na izzive zunanjega sveta, pomagajo jim prepoznati moralna načela in razumeti, kako se soočati s težavami.

pravljice

Razširjenost široko-potrošnih računalnikov

Večina računalnikov, ki jih najdemo v trgovinah ali na spletnih prodajnih mestih, pripada kategoriji široko-potrošnih računalnikov. Poslovni računalniki so zasnovani predvsem za podjetja in profesionalno rabo. Izdelani so za zanesljivo delovanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu, in za uporabo v različnih delovnih okoljih. Ohišja refurbished poslovnih računalnikov so močnejša, okrepljena s kovinskimi vlakni, kot sta magnezij ali aluminij, vendar še vedno tanka in privlačna. Imajo učinkovitejši hladilni sistem, daljšo življenjsko dobo baterije, matirane in kakovostnejše zaslone. Poslovni prenosniki imajo pričakovano življenjsko dobo, ki je trikrat daljša od tiste pri široko-potrošnih računalnikih. So dražji, v povprečju stanejo vsaj trikrat več kot računalniki za domačo uporabo, zato jih redko najdemo na trgovskih policah.

Zgodba kot osnovna potreba otroka

Avdio pravljice imajo neprecenljivo vrednost v otrokovem socialnem razvoju, saj krepijo njegove odnose z družinskimi člani, vrstniki in sorodniki. Dobri zgledi in poučne zgodbe spodbujajo otroka k pozitivnemu vedenju v resničnem svetu, hkrati pa razvijajo njegove socialne veščine, kot so empatija, zaupanje in sproščenost. Za otroka predstavlja njegovo prvo kulturno izkušnjo in je ključnega pomena za njegov celostni razvoj in rast. Spodbujajo otrokov pozitiven odnos do knjig, branja, pisanja, risanja in drugih aktivnosti.

Author: Borboleta

Deli to objavo na