Predelava na plin

Predelava na plin – polna denarnica in čistejše okolje

Že dolgo je v svetu vozil popolnoma jasno, da je predelava na plin ena najučinkovitejših metod za visok prihranek pri vožnji z avtomobilom. Vožnja z javnimi prevoznimi sredstvi ali skupna vožnja (na primer na delo) je sicer zelo učinkovit način varčevanja, a velikokrat brez avtomobila pač ne gre. Zakaj torej ne bi zmanjšali porabe goriva oziroma sredstev, ki jih namenjate za bencin ali nafto, ko pa je to tako preprosto. Odgovor je predelava na plin. Cenik storitev je odvisen od vrste avtomobila, v vsakem primeru pa se začetni vložek povrne v zelo kratkem času.

 

Zakaj se predelava vozila na plin splača?

Odgovor na to vprašanje je popolnoma preprost. Splača se, ker je predelava vozila na plin (cenik je odvisen od tipa avtomobila) cenovno ugodna in se uporabniku povrne v zelo kratkem času. V enem samem dnevu vam bomo v podjetju G-1 v avto vgradili tehnologijo, ki j plod našega lastnega razvoja in s katero boste bistveno zmanjšali stroške za gorivo, hkrati pa prihranili tudi pri sestavnih delih motorja. In še en pomemben dejavnik: onesnaževanje okolja se toliko zmanjša, da lahko s ponosom rečete, da ste prispevali k razbremenitvi okolja.

 

Predelava na plin in poraba goriva

Ko govorimo o porabi goriva in razliki med bencinom in avtoplinom, je treba opozoriti na to, da je količinska poraba plina na 100 prevoženih kilometrov res nekaj odstotkov višja, a ne pozabite, da je cena plina še vedno toliko nižja, da je takšna razlika pravzaprav popolnoma zanemarljiva. Predelava na plin vam brez dvoma prinese veliko prednosti – poleg skrbi za okolje še ogromno prihranite. Da si boste lažje predstavljali, kakšen je strošek predelave na plin, lahko cenik naročite prek spletne strani ali po telefonu. Morda ja še najbolje, če se kar oglasite pri nas in izdelali vam bomo predračun konkretno za vaš avto. Izračunali bomo tudi, v kolikšnem času se bo vaša investicija povrnila, tako da si boste lažje predstavljali, kako velik prihranek vas čaka.

Author: Administrator

Deli to objavo na