Predelava avta na plin

Si želite majhne porabe goriva? Potem je predelava avta na plin prava rešitev za vas! Odkrijte celo vrsto ugodnosti, ki jih ta sprememba prinaša.

Kaj s predelavo pridobite?

Ugodnosti, ki jih prinaša takšna sprememba, so za vaše vozilo številne in zelo opazne. G-1 avtoplin uporablja vodenje vbrizga avtoplina v realnem času, posledica tega pa je vrhunski izkoristek izgorevanja. Predelava avta na plin ima ugodne učinke predvsem na motor, saj mu podaljša življenjsko dobo za približno 35%. Navor motorja se navadno ne spremeni, včasih pa lahko celo naraste. Tek motorja navadno postane tišji in bolj enakomeren. G-1 avtoplin omogoča večje trajanje motornega olja, saj se ta ne razgrajuje več z bencinom. Tudi življenjska doba katalizatorja in lambda sonde se navadno s predelavo podvoji. Predelava avta na plinski pogon pa ima seveda velik učinek tudi na količino izpušnih plinov, ki jih je manj in so čistejši. Posledica je majhna poraba goriva in hkrati pomemben ekološki korak.

G-1 avtoplin in postopek vgradnje

Predelava avta na plin poteka s posebnim postopkom, ki vključuje vgradnjo novih elementov v vaše vozilo. Med sestavne dele spadajo na primer rezervoar, ki je seveda prilagojen vsakemu vozilu posebej. Navadno je vgrajen v prtljažniku ali pa na kraju, kjer naj bi se nahajala rezervna guma. Poleg tega se v vozilo vgradijo še napeljava, ventili in uparjalnik, preko katerih se plin iz tekočinskega stanja pretvori v plinsko. Nato ga posebna vbrizgalna naprava vodi v motor. Potrebno je tudi točilno mesto za plin, ki ga navadno iz estetskih razlogov postavljamo pod registrsko tablico ali poleg običajnega mesta za točenje bencina. Kako pa potem deluje sistem G-1 avtoplin? Na armaturni plošči se vgradi preklopnik, ki omogoča hitro in enostavno preklapljanje iz pogona na bencin na pogon za plin in obratno. Majhen ekran prikazuje tudi količino plina, ki se nahaja v vašem rezervoarju. Preverite ceno predelave avta na plin, ki jo ponujamo pri nas, ter zaupajte naši profesionalni in kvalitetni vgradnji avtoplina s sedemletno garancijo. Pri nas je postopek delovanja zaščiten s patentom.

Predelava avta na plin cena in varnost

Tudi kar se varnosti tiče, ima plin večje prednosti kot bencin. Njegov rezervoar je iz ojačanega jekla, rezervoar za bencin pa iz umetne mase ali plastike. Ob nesreči je torej manj možnosti, da bi se poškodoval, tudi zaradi tega, ker je lociran v prtljažniku. Vsa oprema, ki jo dobite s predelavo avta, ima varnostne certifikate v skladu s predpisi EU, vgradijo pa jo profesionalni in certificirani avtomehaniki. Pri nas je cena predelave avta na plin ugodna. Nudimo vam tudi sedemletno garancijo, zato čimprej preverite našo ponudbo in si v naslednjih letih zagotovite majhno porabo goriva!

Author: Administrator

Deli to objavo na