Povečajte učinkovitost s pravo poslovno opremo

V današnjem času je računalnik postal pomemben del našega vsakdana. Vsaka naprava pa enkrat doseže svoj življenjski cikel, ko je potrebno razmisliti o njegovi zamenjavi. Kaj pa izbrati za nadomestitev starega? Tudi tisti, ki se na tovrstne naprave spoznajo, pogosto naletijo na težave pri razlikovanju med kakovostnimi in nekakovostnimi napravami. Običajni uporabniki pogosto niso seznanjeni z dejstvom, da obstajajo različni kakovostni razredi naprav. Ko se odpravimo v trgovino ali kupujemo naprave na internetu, večinoma naletimo le na en kakovostni razred – naprave široko-potrošne kakovosti. A malokdo ve, da obstaja še en, višji kakovostni razred naprav – obnovljeni računalniki iz poslovne linije. Več si preberite na naslovu: https://www.bbt.si/.

optimizacija spletnih strani.3

Za višje pozicije v iskalnikih

Optimizacija spletnih strani je proces, s katerim izboljšujemo pozicijo internetnega mesta v organskih (neplačanih) iskalnih rezultatih. Višja uvrstitev v iskalnikih pomeni večji obisk. Ali ste vedeli, da kar 90 % uporabnikov klikne na zadetke na prvi strani iskalnih rezultatov? Na prvi zadetek v iskalniku pa klikne 30 % ljudi. Zato si želite, da bi bila vaša stran čim višje. Iskalniki uporabljajo določena pravila za razvrščanje zadetkov, ki se nenehno spreminjajo. Napredna optimizacija spletnih strani zahteva redno prilagajanje vsebin na vašem mestu.

Zakaj se odločiti za nakup naprav iz poslovne linije?

Poslovna linija predstavlja vrhunsko kakovost, saj so obnovljeni računalniki priznanih blagovnih znamk sestavljeni iz nadpovprečno kakovostnih in skrbno usklajenih komponent, kar zagotavlja hitro, stabilno in tiho delovanje. Nakup poslovne opreme je investicija v prihodnost, saj obnovljeni računalniki delujejo zanesljivo še vsaj 4-6 let od nakupa, kar je velika prednost v primerjavi s standardnimi napravami. Poslovni obnovljeni računalniki ponujajo nadpovprečno kakovost in usklajenost komponent, kar zagotavlja izjemno hitro, stabilno in tiho delovanje, kar je ključno za odlično uporabniško izkušnjo. Serijsko 12-mesečna garancija omogoča brezskrbno uporabo naprave, ob doplačilu pa jo je mogoče podaljšati na 24 mesecev.

prenovljeni računalniki (1)

Pravila in strategije

Če želite imeti uspešno internetno mesto, ki dosega vrhunske pozicije v iskalnikih, je smiselno najeti strokovnjake, katerih dejavnost je optimizacija spletnih strani. Strokovnjaki spremljajo vse novosti in spremembe v pravilih rangiranja. Cena njihove storitve je odvisna od obsega dela, ki ga potrebujete, a zagotovo je vredno vložiti sredstva za dosego želenih rezultatov. Optimizacija spletnih strani zahteva, da se držimo določenih pravil in strategij. Iskalniki preferirajo strukturirano, jasno in informativno vsebino, ki mora biti originalna in ne kopirana. Ker vedno več uporabnikov dostopa do interneta prek mobilnih naprav, mora biti struktura internetnega mesta temu ustrezno prilagojena.

optimizacija spletnih strani

Manj reklamacij in prihranek denarja

Zaradi visoke kakovosti in stabilnosti poslovne opreme je število reklamacij kar 10-krat manjše v primerjavi z običajno opremo, kar prihrani čas in skrbi. Obnovljeni računalniki iz poslovne linije v primerjavi z novo opremo s podobnimi lastnostmi stanejo med 250 do 500 € manj, kar predstavlja znaten prihranek. Obnovljeni računalniki so že opremljeni z Microsoft licenčnimi nalepkami, zato nakup operacijskega sistema ni potreben, kar dodatno zmanjša stroške. Sestavne komponente naprav so tipske in vedno na zalogi, gonilniki pa so enostavno dostopni na internetnih mestih proizvajalcev, kar olajša morebitne nadgradnje ali popravila. Nakup takšne opreme je tudi okolju prijazen, saj zmanjšuje potrebo po proizvodnji novih naprav in zmanjšuje količino odpadkov.

prenovljeni računalniki 1 (1)

On-site in off-site področje

Optimizacija spletnih strani ni omejena le na vašo internetno mesto. Razdelimo jo na on-site in off-site področje. On-site optimizacija spletnih strani  vključuje aktivnosti na vaši strani, ki služijo kot osnova za off-site področje. Off-site del pa zajema vse, kar se dogaja zunaj vašega internetnega mesta, a je z njim povezano kot so družabna omrežja (Facebook, Twitter), YouTube, blogi, forumi itd. Na teh platformah je treba objavljati vsebine in povezave do vašega mesta. To predstavlja večji izziv, saj mora umeščena vsebina delovati naravno. Meta opis je kratek povzetek vsebine vašega mesta, ki se prikaže v iskalnih rezultatih. Njegov namen je predstaviti vaše mesto uporabnikom in jih pritegniti k obisku.

optimizacija spletnih strani.2

Različne stopnje prenove

Tehnično obnovljeni računalniki gredo skozi strog tehnični pregled, pri čemer se vsaka komponenta preveri in testira. Slabe komponente se zamenjajo, tako da je naprava 100% tehnično brezhibna. Pri tehnični in vizualni prenovi (re-new) pa se naprava prenovi tako tehnično kot tudi vizualno. To pomeni, da naprava poleg tehnične brezhibnosti tudi izgleda kot nova. Vsak od nas si želi, da bi svoj denar vložil v opremo, ki bo dolgoročno zadovoljila naše potrebe in nas navdušila. Želimo si izdelkov, ki bodo presegli pričakovanja in o katerih bomo z veseljem povedali tudi drugim. Naprave iz poslovne linije ne bodo le stabilno delovale, ampak lahko pričakujete, da bodo zadovoljile vaše potrebe še vsaj 4 – 6 let po nakupu.

Časovni okvir učinkov

Optimizacija spletnih strani je zapleten postopek, ki zahteva čas. Stranke pogosto zanima, kdaj bodo vidni prvi rezultati. Prve izboljšave se lahko pojavijo že v nekaj mesecih, vendar je to odvisno od starosti in prejšnjega dela na internetnem mestu. Pri starejših mestih lahko pričakujemo uvrstitve na prvih pozicijah v približno šestih mesecih, saj imajo daljšo zgodovino in več vsebin. Za nova internetna mesta pa lahko traja več kot eno leto, da se pojavijo na prvi strani. Pravila in strategije se nenehno spreminjajo, zato je pomembno, da ste na tekočem z najnovejšimi trendi.

Author: Borboleta

Deli to objavo na