Po didaktične igrače za otroke v Majtoj

Otroci velik del dneva preživijo ob igranju, pri katerem se zabavajo, razvedrijo in družijo, vendar pa igra naj ne bo namenjena zgolj zabavi in kratkočasenju, temveč je pomembno, da se otrok ob igranju tudi nečesa nauči. Didaktične igrače otroku omogočajo, da se ob igranju zabava, hkrati pa razvija miselne sposobnosti, ustvarjalnost in domišljijo ter spoznava svet, ki ga obdaja. Ponudnikov didaktičnih igrač je na slovenskem trgu zelo veliko. Sredi široke ponudbe raznovrstnih didaktičnih igrač lahko kakovostne, varne in preizkušene didaktične igrače kupite pri ponudniku igrač Majtoj.Majtoj

Didaktične igrače pri Majtoju

Na voljo je široka ponudba didaktičnih igrač. Za ljubitelje šivanja so na voljo raznovrstni seti za izdelavo šivanih igrač, ki vsebujejo vse sestavne dele, ki jih otrok potrebuje, da sešije mehko igračko. Za otroke, ki radi rišejo in likovno ustvarjajo, so na voljo številne skicirke, ki vsebujejo skicirne strani, različne šablone, nalepke … Na voljo so skicirke z dekliškimi motivi za punčke in skicirke s fantovskimi motivi za dečke. Za ljubitelje risanja je na voljo tudi čudežni papir za risanje, ki otroku omogoča, da z lastnimi risbicami okrasi svojo otroško sobo. Za vse, ki želijo ustvarjati figure, okraske, različne predmete, je na voljo modelirna masa. Za deklice so na voljo tudi seti za izdelavo šatulj in torbic, pa tudi seti za izdelavo otroškega nakita. Izbirajo lahko tudi med različnimi seti za poslikavo nohtov. Imajo tudi številne sete za izdelavo najrazličnejših mozaikov.

Kakovostne didaktične igrače

Vodilo ponudnika igrač Majtoj je, da je za najmlajše dovolj dobro le najboljše. Zato so v njihovi ponudbi zelo kakovostne igrače, tako didaktične kot tudi druge. Zavedajo se, da vse didaktične igrače niso primerne za vse otroke. Tako didaktične igrače razlikujejo glede na otrokovo starost in spol. Ponudbo didaktičnih igrač vseskozi dopolnjujejo z novimi igračami, ki so že uveljavljene na svetovnem trgu. V njihovi ponudbi so igrače različnih blagovnih znamk, na primer Russ Berrie, Bullyland, Famosa, Feber, ORB Factory, Happy Well, Cobi.

Author: Borboleta

Deli to objavo na