O podjetju

G-1 – AVTOPLINSKI SISTEM

Podjetje G-1 d.o.o. je proizvajalec visokotehnološke avtoplinske opreme. Tehnologijo smo razvili sami in jo zaščitili s patentom. Sistem po patentiranem postopku omogoča vodenje vbrizga avtoplina v realnem času, kar omogoča najboljši izkoristek pri izgorevanju in posledično bistveno nižjo porabo in minimalno izgubo moči. Na tehnologijo vam nudimo 8 letno garancijo.

Nastanek podjetja G-1 sega v leto 2006, ko se je skupina strokovnjakov s področja avtoplina, avtoelektrike in alternativnih virov energije združila v razvoju novega lastnega sistema, ki bo odpravil pomanjkljivosti konkurenčnih sistemov.

Razvili smo lasten sistem za avto na plin

Razvili smo lasten sistem, ki prinaša izboljšave tako pri delovanju samega sistema kot tudi enostavnosti same montaže. Ravno zanesljivost in robustnost izvedbe ter prihranki iz naslova delovanja, enostavne montaže sistema in kasnejšega vzdrževanja predstavljajo ključne prednosti njihove naprave za krmiljenje vozil na avtoplin.

Opravili smo obsežna testiranja na različnih vozilih, tako po moči kot tudi po sami starosti in namembnostih. Vsi testi so potrdili brezhibno delovanje osnovnega koncepta, zato je naložba v avto na plin vsekakor smotrna odločitev.

V letu 2008 je prišlo do formalne registracije podjetja G-1 d.o.o. ob pomoči poslovnega angela Mirka Tuša in postavitev proizvodnje ter uspešna pridobitev certifikatov R67-01 in R110-01.

Sama tehnologija je patentirana, in tako zagotovljena zaščita pred kopiranjem in tudi zaščita potrošnika, saj samo avtoplinski sistem G-1 ponuja vodenje vbrizga avtoplina v realnem času.

Skupaj z mrežo certificiranih avtoservisov po celi Sloveniji vam zagotavljamo

  • Strokovno vgradnjo naprave G-1
  • Servisni program in vzdrževanje
  • 7-letno garancijo
  • Testiranje
  • Svetovanje in izobraževanje

 

Author: Administrator

Deli to objavo na