Nova doba povezovanja preko 5G omrežja

Za tiste, ki se soočate s počasno spletno povezavo ali nimate možnosti priklopa na optično povezave, je sedaj na voljo nova možnost in sicer internet preko mobilnega omrežja 5G, ki vam prinaša visoke hitrosti prenosa kar v vaš dom. In kar je najboljše, namestitev je hitra in enostavna, saj lahko opremo priklopite sami v 48 urah, brez potrebe po vrtanju ali zapletenih inštalacijah. Več si preberite na naslovu: https://www.a1.si/internetni-paketi. Osnova te tehnologije je kompaktni 5G usmerjevalnik, ki omogoča vašim napravam, da se povežejo s spletom brezžično ali preko žične povezave, s hitrostmi do 300 Mb/s. Vse to brez potrebe po vrtanju ali čakanju na priklop. Mobilni internet zagotavlja neomejene možnosti za pretakanje vsebin, igranje spletnih iger in brezhibno gledanje IP-televizije.

internet 2

Odlična izbira in vrhunska uporabniška izkušnja

Računalniki iz poslovne linije niso zasnovani za igranje iger in ne vsebujejo ustreznih grafičnih kartic. Namesto tega je na voljo posebna ponudba zmogljivejših naprav iz poslovne linije, opremljenih z naprednimi grafičnimi karticami različnih moči. Obnovljeni gaming računalniki oziroma v osnovi naprave iz poslovne linije priznanih proizvajalcev kot so HP, Lenovo in Dell, slovijo po izjemni dolgotrajnosti, hitrem, tihih in stabilnem delovanju. Čeprav so nove naprave te vrste precej drage in pogosto nedosegljive, so obnovljeni gaming računalniki iz poslovne linije odlična izbira za tiste, ki si želite vrhunsko napravo po ugodni ceni.

obnovljeni gaming računalniki 3

Pogled na usmerjevalnik

Če ste kdaj dvomili v to, kako izjemno lahko zgleda usmerjevalnik, vam bo nov model usmerjevalnika zagotovo odpihnil vse pomisleke. Glavna zvezda, ki vam omogoča mobilni internet visoke hitrosti, je nov usmerjevalnik, ki z elegantno obliko in premijskim videzom takoj pritegne pozornost. S svojimi kompaktnimi dimenzijami ter ovalno obliko deluje kot moderna umetniška skulptura. Na prednji strani boste opazili niz modrih indikatorskih lučk, ki diskretno signalizirajo delovanje in povezovanje z omrežjem, kar dodaja še večji čar celotni napravi. Ko ga vklopite, postane ta elegantni usmerjevalnik ne le naprava, ampak prava dekorativna točka vašega doma.

obnovljeni gaming računalniki 2

Nepogrešljiva vloga igričarskih naprav

Obnovljeni gaming računalniki so postali nepogrešljiv del našega vsakdana. Čeprav so igričarske naprave običajno povezane z videoigrami, imajo lastnosti, ki so lahko koristne za širok spekter uporabnikov, vključno z arhitekti, grafičnimi oblikovalci, ilustratorji, programerji, inženirji, animatorji in glasbenimi ustvarjalci. Obnovljeni gaming računalniki se ponašajo z izjemno visoko zmogljivostjo, ki je že v osnovi namenjena zahtevnim videoigram. Njihovi sistemi vključujejo močne procesorje, obilico RAM-a, hitre SSD-je in najnovejše grafične kartice. Ta visoka zmogljivost pride prav ne le pri igranju iger, temveč tudi pri drugih zahtevnih opravilih kot so urejanje videoposnetkov, grafično oblikovanje in večopravilnost v različnih panogah.

obnovljeni gaming računalniki

Hitro in brezskrbno povezovanje

Namestitev naprave za mobilni internet je tako enostavna, da bi jo lahko opravili skoraj s zaprtimi očmi. Knjižica z navodili je tako tanka, da bi jo lahko skoraj spregledali, a dejstvo je, da je namestitev tako intuitivna, da v resnici sploh ne potrebujete navodil. Na spodnji strani usmerjevalnika je majhna reža, kamor preprosto vstavite priloženo nano SIM-kartico. Nato samo priklopite usmerjevalnik v električno omrežje in se z računalnikom povežete na njegovo mrežo, kjer nato lahko prilagodite njegove nastavitve in preference za mobilni internet po svoji želji. Ko je usmerjevalnik enkrat priključen in pripravljen, je nadaljnje povezovanje naprav tako enostavno, kot pri vsakem običajnem usmerjevalniku.

Dolgotrajna uporaba in boljše grafične zmogljivosti

Obnovljeni gaming računalniki so zasnovani za intenzivno in dolgotrajno uporabo. Njihove komponente so običajno visoke kakovosti in bolj zanesljive kot pri običajnih pisarniških napravah, kar omogoča daljšo življenjsko dobo. Poleg tega imajo te naprave pogosto enostavnejše možnosti za nadgradnjo z novimi komponentami, kar omogoča ohranitev visoke zmogljivosti tudi v prihodnosti. Kljub visoki ceni naprav z dobrimi specifikacijami, je na voljo rešitev. Obnovljeni gaming računalniki združujejo ugodno ceno z vrhunsko kakovostjo, kar omogoča dostop do visoko zmogljivih naprav po dostopni ceni. V zadnjem času so postali vedno bolj priljubljeni med posamezniki, podjetji in organizacijami, saj poleg vseh drugih prednosti prinašajo tudi pozitiven vpliv na okolje z ničelnim ogljičnim odtisom.

internet

Raznoliki paketi za različne potrebe

Za hitri mobilni internet so na voljo so različni paketi, ki vključujejo kombinacije spleta in televizije ter tudi možnost paketa, kjer je na voljo le internet. Opremo lahko enostavno priključite kar sami, in to v zgolj 48 urah. Da bi dosegli najvišje možne hitrosti, je ključno, da opremo namestite na pravo mesto v stanovanju. Opremo paketa je dovoljeno uporabljati le na lokaciji, ki je navedena v pogodbi kot lokacija uporabe storitev. Na voljo je tudi storitev časovnega zamika, ki je vključena v vse TV sheme na paketih. Paket vključuje neomejen prenos podatkov po nespremenjeni hitrosti. Uživajte v brezskrbnem brskanju in pretakanju vsebin brez omejitev.

Rešitev za dostopnost

Obnovljeni gaming računalniki oziroma poslovne naprave z dodanimi grafičnimi karticami predstavljajo vrhunsko uporabniško izkušnjo, saj združujejo najboljše materiale in natančno usklajene komponente, ki jih proizvajalci zmorejo ponuditi. Njihova kakovost je izjemna, kar zagotavlja stabilno in učinkovito delovanje. Gre za rabljene naprave, ki so po strogih tehničnih standardih pregledani in obnovljeni, kar zagotavlja zanesljivo delovanje. Nakup naprave iz poslovne linije omogoča prihranek okoli 50 % cene nove naprave. Primerjava cen kaže, da ni velike razlike med ceno take poslovne naprave in nove naprave iz široko-potrošne linije.

Author: Borboleta

Deli to objavo na