Montaža plina v avto

Montaža plina v avto in njene posledice

Predelava avtomobila na plin danes ni več nekaj nezaslišanega, kot se je zdelo pred leti, temveč je popolnoma utečen postopek, s katerim vozilu dodamo še rezervoar za plin. Montaža plina v avto je v naši delavnici opravljena presenetljivo hitro – za avto srednjega razreda traja le en delovni dan. Pred samim postopkom se z vami pogovorimo o sami montaži in vam natančno pojasnimo, kako poteka namestitev, kakšne so posledice in kakšne prednosti prinaša uporabniku. Glavna prednost uporabe avtomobila na plinski pogon je seveda prihranek denarja, saj je cena avtoplina bistveno nižja od cene bencina. Ne smemo pa pozabiti tudi na dejstvo, da je obremenitev okolja občutno manjša.

 

Kako poteka predelava na plin?

Prvi korak je seveda pridobivanje informacij, ki vam jih v podjetju G-1 rade volje posredujemo. Nato sledi montaža plina oziroma sistema za plinski pogon v avto. Ta poteka hitro, zato boste brez vašega jeklenega konjička ostali le en delovni dan. Vanj bomo namestili rezervoar za plin (v prostor za rezervno kolo, v prtljažni prostor ali pod zadnji odbijač), sistem za plinski pogon in stikalo, s katerim boste lahko preklopili iz bencina na plin. Ker se s to dejavnostjo ukvarjamo že vrsto let, smo razvili svoj sistem za predelavo vozil – tako imenovani EVO kit, ki z vrhunsko tehnologijo zagotavlja vrhunske rezultate. Ko se boste prvič ustavili na črpalki, vam bo popolnima jasno, da nizka cena avtoplina resnično pomeni velik prihranek.

 

Montaža plina v avto ugodno vpliva na motor

Poleg tega, da je cena avtoplina precej nižja od cen drugega goriva, montaža plina v avto pomeni prihranek tudi zaradi ugodnega vpliva na motor. Njegova življenjska doba se podaljša kar za 35 %, teče tiše in mirneje. Predelava na plin ugodno vpliva tudi na katalizator in lambda sodno, saj se njuna življenjska podvoji. In tisto, kar je poleg prihranka denarja seveda najpomembneje: če se vozite na plin, bistveno manj onesnažujete okolje.

Author: Administrator

Deli to objavo na