Avtomobil na plin

Avtomobil na plin in izračun porabe goriva

Kdo si ne bi želel imeti avtomobila na plin? Verjetno ni takega voznika, ki bi temu nasprotoval, saj bi težko našli slabost, ki jo prinaša motor na plin. Ogromno pa je prednosti, ki nas prepričajo, da se odločimo za takšno spremembo. Že če naredimo izračun porabe goriva, bomo našli eno prednost, ki nas bo pripeljala do te odločitve. Investicija se splača, saj se nam v določenem času povrne. Pri podjetju G-1 pa ne želimo izpostavljati le, da je cena za avtoplin zelo ugodna, ampak dajemo poudarek tudi ostalim prednostim, ki jih ta sistem prinaša. Avtomobil na plin namreč bistveno zmanjšuje škodljive emisije v naravi, hkrati pa tudi podaljša življenjsko dobo motorja, za kar vam bo vaš avtomobil zelo hvaležen, hkrati pa boste tudi sebi zmanjšali nemalo stroškov.

Naredite si izračun porabe goriva in se odločite za motor na plin

Vsi vemo, da se tovrstna investicija splača in da poleg tega skrbimo še za naravo ter ugodno vplivamo na motor. Na naši spletni strani si oglejte izračun porabe goriva, ki smo ga pripravili posebej za vas. Zelo hitro si boste lahko izračunali, čez koliko časa se vam bo investicija povrnila, ter koliko boste imeli stroškov letno. Imate možnost avtomatskega izračuna, hkrati pa imate zraven naveden primer informativnega izračuna. Izračunali si boste lahko prihranek mesečno, letno ter v petih letih. Motor na plin je na dolgi rok zelo dobra investicija, hkrati pa je tudi sama cena za avtoplin zelo ugodna. Če želite sami sebi zmanjšati stroške in se voziti ceneje ter podaljšati življenjsko dobo vašemu avtomobilskemu motorju, se odločite za vozilo na plin.

Avtomobil na plin ima poleg ugodne cene ogromno prednosti

In vse prednosti vam omogoča prav podjetje G-1 d. o. o. Zagotavljamo vam strokovno vgradnjo naprave G-1,servisni program in vzdrževanje, sedemletno garancijo, testiranje ter svetovanje in izobraževanje. Inštalacija v vozilo srednjega razreda traja približno 1 dan. Pri nas pa je izjemna cena za avtoplin in izjemni plačilni pogoji. Če se boste odločili za avtomobil na plin, obiščite naše podjetje. Nahajamo se v Celju, na Teharski 4. Naj pa omenimo še, da vrhunec evolucije in uporabe avtoplina za pogon avtomobilov predstavlja naš lastni proizvod, večkrat nagrajeni in patentirani  EVO kit za predelavo bencinskih avtomobilov na avtomobil na plin. Pridite in nas obiščite, ter si naredite izračun porabe goriva.

Author: Administrator

Deli to objavo na