Avto na plin

Avto na plin – prihranek denarja in varovanje okolja

Pri izbiri avtomobila sta poleg videza oziroma znamke avtomobila za kupce navadno ključna dva elementa: cena in vpliv na okolje. Pri obeh dejavnikih je avto na plin odlična odločitev. Predelava vozila na plin namreč dolgoročno pomeni predvsem dve stvari: varčno in za okolje neobremenjujočo vožnjo. Avtomobil na plin je do vaše denarnice občutno prijaznejši, kar ravno ne velja za avto z bencinskim motorjem, predvsem zato, ker je cena avtoplina mnogo nižja od cene ‘klasičnih’ goriv. Sistem, ki smo ga razvili v podjetju G-1 in ga tudi patentirali, uporablja vodenje vbrizga plina v realnem času. Posledica je odličen izkoristek pri izgorevanju. Za celoten sistem vam nudimo 7-letno garancijo.

 

Predelava vozila na plin

Vsa tehnologija, ki jo vgradimo v posamezno vozilo na plin, je sad lastnega dela in smo jo razvili sami. Predelava vozila na plin ne spremeni videza vašega jeklenega konjička, občutno pa vpliva na izkoristek in varčno vožnjo. Avto na plin opremimo z rezervoarjem, ki ga vgradimo v prtljažnik ali na mesto za rezervno kolo in je prilagojen vsakemu vozilu posebej.Utekočinjen naftni plin iz rezervoarja se nato prek napeljave, ventilov in uparjalnika pretvori v plin in se prek vbrizgalne naprave, ki je prav tako prilagojena vsakemu avtomobili posebej, dovaja v motor. Stikalo za preklop med uporabo plina in bencina je na armaturni plošči, točilno mesto pa poleg dovodne odprtine za bencin ali pod registrsko tablico.

Avto na plin in varčna vožnja

Poleg tega, da avtomobil na plin ne onesnažuje okolja, je zaradi ugodne cene avtoplina vožnja z njim zelo varčna. Ker je cena avtoplina na letnem povprečju približno 40 % nižja, kot cena bencina, vam zagotavljamo, da bo vaš avto na plin v vseh pogledih smiselna odločitev. Na varčnost avta na plin pa vpliva tudi naša lastna tehnologija vodenja vbrizga plina v realnem času, ki omogoča dober izkoristek. Bodite nežni do vaše denarnice in okolja – v prihodnost se odpeljite z avtom na plin!

Author: Administrator

Deli to objavo na